Προφίλ

Η εταιρία Γερούσης Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση , η οποία ιδρύθηκε το 1964 και από τότε λειτουργεί δυναμικά και ενεργά στον χώρο του καφέ. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, άρτια οργανωμένη με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό , δίνοντάς της τη δυνατότητα να συνδυάζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Το βασικό αντικείμενο της εταιρείας ήταν η επεξεργασία ελληνικού καφέ που με επιμονή στις υψηλές προδιαγραφές και τις καλύτερες ποικιλίες καφέ οδήγησε στο να αποκτήσει φανατικούς καταναλωτές. Την τελευταία δεκαετία, λόγω της υψηλής ζήτησης για speacialty καφέδες, η εταιρία εισήγαγε στην αγορά ένα νέο brandname το ‘’SemprevivoEspresso’’.  Με αυτό το brandname κυκλοφορούν στην αγορά φρέσκα espressoblends αλλά και singleorigin,  καθώς και όλα τα είδη βιολογικού καφέ. Η γκάμα των προϊόντων συμπληρώνεται με συναφή είδη όπως ροφήματα σοκολάτας, τσάι, γρανίτες, πουρέδες, σιρόπια, smoothies, αναλώσιμα, επαγγελματικό εξοπλισμό κ.α.  Η εταιρία μας διαθέτει διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων στη βόρεια Ελλάδα ,συνεργαζόμενη με μεγάλες αλυσίδες super-market,εταιρίες διανομών, ξενοδοχεία ,cafés, καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων καθώς και με εταιρίες που δημιουργεί για λογαριασμό τους προϊόντα privatelabel. Επίσης,  η εταιρία δραστηριοποιείται  στις  εξαγωγές καφέ. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με  το πρότυπο ISO 22000:2005, τόσο στον συμβατικό όσο και στον βιολογικό  καφέ. Τέλος η εταιρία είναι μέλος της SCASpecialityCoffeeAssociation.

Ιστορία

Η ιστορία της εταιρίας  ξεκινάει το 1964, όταν τα αδέρφια Γερούση, οι πρεσβύτεροι , αποφάσισαν να ιδρύσουν μια εταιρία συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας που χρονολογείται από τις αρχές του αιώνα, στοχεύοντας πάντα στην ποιοτική εξυπηρέτηση και τον απόλυτο επαγγελματισμό. Για την οικογένεια Γερούση ο καφές αποτελούσε πάντα έναν θησαυρό , τον οποίο καλούνταν να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν με σκοπό να προσφέρουν στον κάθε πελάτη τα πλούτη μιας ιδιαίτερης ποικιλίας κι ενός εξαιρετικού χαρμανιού.Στην πολυετή ενασχόληση τους με τον καφέ, ταξίδεψαν στις χώρες παραγωγής και  έμαθαν τα μυστικά της φύλαξης του πολύτιμου αυτού προϊόντος . Αναζήτησαν τις καλύτερες ποικιλίες, προσδίδοντας έτσι στην επιχείρηση πολύτιμη εμπειρία και το κύρος που κατέχει σήμερα.

Τα νεότερα αδέρφια Γερούση, Πέτρος και Γιώργος, τέκνα  του Αντώνιου Γερούση, συνεχίζουν με το ίδιο μεράκι, την παράδοση μιας άρτια οργανωμένης επιχείρησης , εισάγοντας σε κάθε τομέα τις έξυπνες και σύγχρονες ιδέες και τεχνολογίες, μεγαλώνοντας τόσο τη δυναμικότητα παραγωγής όσο και την ποιότητα των προϊόντων της.